Sunday, 3 April 2011

Ini tidak seperti yang dirancangkan

Malangnya hari semalam tidak berjalan seperti yang dirancangkan.


6.30   : Bangun. Baring-baring atas katil muhasabah diri. Tertanya adakah munasabah. Percutian ke Sabah.


6.45   : Tertidur


9.30   : Terbangun. Mandi kemudian makan di mana-mana kafe yang sikit orang sebab kalau ramai orang nanti macam tak selesa dalam keramaian sebab kadang-kadang tu I pergi tangkap gambar makanan. Makan french fries. Kucing minta french fries. Bagi kucing french fries. Tak cukup french fries sebab kucing makan lebih banyak. Beli lagi french fries. Kucing minta lagi french fries.


10.00 : Mula study Arab


10.01 : Mula pening. Pergi ambil udara segar di luar agar sentiasa sihat di dalam dan luar (rhyme)


10.30 : Sedang memilih buku untuk dibaca dan terpintas di fikiran lawak bodoh yang common dan koman iaitu membaca buku Facebook. Buka-buka saja-saja. Tengok-tengok ada orang dah memintas I sebagai 2nd highest score dalam Fast Typer 2. Tak boleh jadi. Walaupun dah jadi. Harus berusaha mengembalikan semula sandiwara wira aku yang pernah aku pegang dulu sebagai 2nd highest score.


12.00 : Berjaya mendapat tempat semula. Bangga. Seronok. Gembira. Puas. Happy. Victorius. Keen. Kind. Adventerous.


12.15 : Harus study. Buka buku Bio. Flip-flip muka surat. Teringat loker berselerak. Bangun mengemaskan loker.


1.00  : Wah dah pukowl sartuw. Lapar. My stomach is grumbling tumblin sinkin fumblin clumsy cause I'm falling in love oh oh fergie fergie. Pergi makan di UKC.


2.00  : Tweetpic because imma tweetpic re-virginized whore


2.15  : Oh teringat ada drama korea Secret Garden. Terfikir tak salah nak tengok hanya satu episode.


6.30  : Oh my gawd terlanjur hingga empat episode.


7.00  : Mandi dan makan. Bertekad hendak study selepas ini.


8.00  : Ragu-ragu terfikir apakah yang akan Kim Joo Won buat kepada Gil Ra Im. Disebabkan rasa resah jangan kau percaya terus sambung tengok drama tersebut.


10.00 : Berlaku rusuhan dalam Facebook di Kumpulan Lelaki Kachak Bergaya. Teringin hendak menyertainya.


11.00 : Ntah tiba-tiba nak tengok Wizards Of Waverly Place.


12.00 : &*#@$$@ kurang study hari ini. Bertekad hendak study esok hari. Nak tidur lah kot.


12.15 : Cis tergoda hendak membuka Facebook.


2.00  :  %@!#&$@&#^$%^&@$! OK AKU NAK TIDUR SEKARANG

6 comments:

  1. tak sangka kau gila fb !

    ReplyDelete
  2. whoa sekarang ni kau kena double belanja aku sebab aku bagi link wizards of waverly place selena effing hot gomez

    ReplyDelete
  3. rasa resah jgn kau percaya :D BUNKFACE!

    ReplyDelete