Friday, 29 April 2011

Entry Boring

Sekarang ini aku SANGAT SANGAT MENGIDAM MAKANAN SEAFOOD


      Kami kena pindah rumah sebab kena rumah kena cat. Rumah sebelah ja pun. Abang kat office tu panggil kami nak bagi kunci rumah baru. Dia suruh pindah hari ni juga. Kami cakap nak sangat kami pindah buat la sndiri pala hotak hang la nak suruh kami baiklah abang kami akan bergerak sekarang

     Pastu sebelum nak pindah isk tak tau la kenapa dey all nak basuh rumah baru tu. Walaupun aku mengantuk tapi terpaksa la berlakon aktif enthusiastaik mengemas rumah. Isk isk. Pastu main baling-baling air. Pastu Azmair tuang air kat semua orang dah jadi lari dari objektif sebenar isk isk. Pastu air terkumpul kat satu tempat sebab lantai kat situ ada lekuk dalam sikit so air mengalir dan terkumpul di situ. Oh, panas sungguh saya di situ. %$#$@ punya kontraktor.





Haziq J vibrate sebab dia ada henset baru


watafak


witch doctor


sparkling kan. Macam vampire




oh btw aku suka la video ni

11 comments:

  1. iy, sekali tengok hazwan rase cm nak kawien je

    ReplyDelete
  2. wadehek haziq I'm gonna kill you...

    ReplyDelete
  3. immaredtubeadmin1 May 2011 at 09:23

    It's better if you the arabs some oral action than this shitty post

    ReplyDelete
  4. freakless life dot com2 May 2011 at 20:12

    hey guys , check this shit out. one day, i saw a ghost and it looked just the same like the girl on the uhhh 3rd photo. man i shitted my pants out of it. dont ever watch porn again

    ReplyDelete
  5. pak cik iklan petronas2 May 2011 at 20:15

    fuck, tukar la layout dgn headline babi. orang yg cakap lawa2 tu smua budak2 sempit otak. kalau anak nak pergi jauh, anak kenalah berusaha cantikkan blog anak ni. pakcik dah lama tak berblog. lagipun pakcik ni dah lupa pulak cmna nak type. maklumlah dah tua dan rabun. chaiyok chaiyok ! jgn jalan kebelakang ye nak ? !

    ReplyDelete
  6. freakthefreak out2 May 2011 at 21:35

    freakless life dot com is amir zain..a famous gaytard who likes wearing leotards like joe jonas and sing beyonce;s single ladies...search him on facebook he'd opened up to every guy with at least 10 cm of a dick.thank you

    ReplyDelete
  7. kote r apa dick2 kat sini.jaga bhasa xboleh ka kote?

    ReplyDelete
  8. sayabaikmacamfuck3 May 2011 at 23:17

    shit,pesal hazwan lak tetiba?

    ReplyDelete
  9. gila kelakar nak mati gmba kau .

    ReplyDelete